search loading

Over Logopedielink

Logopedielink is een onderdeel van Buzmedia internet solutions. wij hebben logopedielink gemaakt voor Logopedisten en voor Logopedie zoekende.

Het doel is om een eerlijk beeld te creëren voor mensen die logopedie nodig hebben. Het makkelijk maken om te zoeken naar specialisaties en lokatie, zodat de klant zeker weet dat de praktijk hem/haar kan helpen. Daarnaast kan deze via recensies/revieuws controleren hoe deze praktijk te werk gaat.

 

Voor logopedisten word het makkelijk gemaakt om vacatures te plaatsen en te zoeken. Tevens is het mogelijk om opleidingen te vinden die hier worden aangeboden. daarnaast is er een mooi overzicht met contact gegevens en een link naar uw eigen site, waardoor u nog beter gevonden word.

 

U kunt al gratis een vermelding krijgen op logopedielink, ga hiervoor bovenin naar Praktijk toevoegen. Heeft u de Hosting bij Buzmedia internet solutions dan krijgt u gratis de uitgebreide vermelding op de site , dit gaat volledig automatisch en hoeft u niks voor te doen. wilt u een nieuwe website of hosting dan kunt u contact opnemen met info@buzmedia.nl

Met vriendelijke groet,
Logopedielink / Buzmedia